fbpx

Dueto!

9.99

Dueto! on tempokas kaardimäng 2-5 mängijale, mis tõstab oma sümbolite kaudu esile Balti riikide kultuuri. See sobib ideaalselt 6-aastastele ja vanematele ning pakub 10-minutilisi lõbu.

Reeglid: eesti / inglise / vene keel kõik kastis

Availability: 1 laos (saab järeltellida)

Kategooria:

Dueto! on tempokas kaardimäng, mis äratab ellu Balti riikide elava kultuuri. Mäng on mõeldud 2-5 mängijale ja sobib ideaalselt lühikesteks põnevateks voorudeks. Igal kaardil on sümbolid, mis kajastavad Leedu, Läti ja Eesti traditsioone. Mängijad püüavad leida kahe kaardi vahel sobivaid sümboleid, muutes mängu nii põnevaks kui ka harivaks. Sobib 6-aastastele ja vanematele mängijatele, Dueto! on lihtne õppida ja ideaalne peremänguõhtuteks. Reeglid on lihtsad: leidke kiiresti kahe kaardi vahelt sobiv sümbol, enne kui vastane seda teeb. See dünaamiline mänguviis hoiab kõik kaasatuna, pakkudes nauditavat kogemust nii lastele kui ka täiskasvanutele. Dueto kompaktne ja värviline disain! muudab selle suurepäraseks mänguks reisile kaasa võtmiseks või kodus mängimiseks. Ükskõik, kas otsite pausi sisustamiseks kiiret mängu või lõbusat interaktiivset väljakutset, Dueto! toimetab. Selle kultuuriteemalised sümbolid lisavad hariva pöörde, muutes iga vooru võimaluse Baltikumi traditsioone uurida. Reeglid: eesti / inglise / vene all in box
Vanus: 6+
Mängijad: 2-6
Mängu kestus: 10 minutit

Tuletame meelde, et ostes meilt mängu, saate meeldivaid boonuseid, näiteks:

– Kiire kohaletoimetamine Omniva või Smartposti pakiautomaadiga
– Kohaletoimetamine 3-7 tööpäeva jooksul
– Kvaliteedi tagamine
Tagastusvõimalus 14 päeva jooksul pärast kättesaamist

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Dueto!”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga

Shopping Cart
Dueto kast! kaardimäng, mis sisaldab kahte ümmargust kaarti sobivate sümbolitega, nagu küpsised, kilbid ja sõõrikud. Mäng on mõeldud 2-5 mängijale ja vanuses 6+.Dueto!
9.99

Availability: 1 laos (saab järeltellida)

Scroll to Top